dimecres, 22 d’octubre de 2014

TARDOR A GARGAMELL SCRAP - OTOÑO EN GARGAMELL SCRAP

Poc a poc vaig cumplint els meus propòsits per aquest any- curs escolar i participar en els reptes que vaig trobant és un, no tant pel premi , com per el fet de tenir estones per fer scrap.
Gargamell scrap ens proposava fer qualsevol projecte amb l'únic requisit del tema: tardor i aquesta és la meva proposta, una targeta!!! plena de fulles,de bolets i com jo sóc de castanyada no podia faltar fer-la present d'alguna manera en el meu projecte.

Poco a poco voy cumpliendo mis propositos para este año- curso escolar y participar en los retos que voy encontrando es uno, no tanto por el premio, como por el hecho de tener ratitos para hacer scrap.
Gargamell scrap nos proponia hacer cualquier proyecto con el único requisito del tema: otoño y esta es mi propuesta,¡¡una tarjeta!! llena de hojas, de setas y como yo soy de castañada no podia faltar hacerla presente de alguna manera en mi proyecto.

I com l'he fet???
 Doncs sobre una base de cartoluna kraft he estampat unes fulles i he afegit polvos transparents d'embossing, una mica d'assecador i llestos!! Després en una cartolina he enganxat tela de sac i he lligat una corda, a sobre he enganxat unes fulles estampades i retallades (a més he fet algun detall amb llapis aquarelables) i el mateix amb els bolets, tot i que aquests estan pintats íntegrament amb els llapis aquarelables. I per acabar un tag fet amb la gelli plate i uns segells estampats a sobre.


¿Y como la he hecho?

Pues sobre una bases de cartulina kraft he estampado unas hojas y he añadido polvos transparentes de embossing, un poco de secador y¡¡ listo!!. Después en una cartulina he enganchado tela de saco y he atado una cuerda, encima he enganchado unas hojas estampadas y recortadas ( además he hecho algún detalle con lapices acuarelalbes) y lo mismo con las setas, estas están pintadas íntegramente con los lapices acuarelables. Y para acabar un tag hecho con la gello plate y unos sellos estampados encima.Espero que us agradi!!! Petons!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada