dimecres, 31 de desembre de 2014

ÚLTIM DIA DE L'ANY!!!

Doncs ja estem a l'últim dia de l'any, en general un bon any, tret d'algunes coses que ens han passat últimament i que estem en procés de solucionar (tot i que no depén de nosaltres). Esperem doncs que el 2015 es porti una miqueta millor i, ens ajudi a superar aquest obstacle junts com hem superat tots els obstacles que ens hem anat trobant en tots aquests anys.


Pues ya estamos al último día del año, en general un buen año, excepto algunas cosas que nos han pasado últimamente y que estamos en proceso de solucionar (aunque no depende de nosotros). Esperemos pues que el 2015 se porte un poco mejor y, nos ayude a superar este obstáculo juntos como hemos superado todos los obstáculos que nos hemos ido encontrando en todos estos años.I vet aquí on ha anat a parar una de les xuxes scraperes que em va enviar la Susana, en un projecte que crec que no acaba aquí però de moment és el que tinc (al meu cap tinc una idea). La idea,no la que està al meu cap sinò la de la foto, la vaig veure en el blog Nuriadas, un blog que segueixo fa un temps, encara que fins avui no sóc seguidora oficial; i m'ha agradat tant que m'he fet fan dels "palets de gelat"(tinc més idees amb ells jijiji). Us ensenyo un altre projecte que he fet, seguint la mateixa idea, per regalar aquesta nit als familiars que vindran a sopar a casa, encara que si continuu enrollant-me no tindran res per sopar.

Y mira donde a ido a parar una de las chuches scraperas que me envió Susana, en un proyecto que creo que no acaba aquí pero de momento es lo que tengo (en mi cabeza tengo una idea). La idea, no la que está en mi cabeza sino la de la foto, la vi en el blog Nuriadas, un blog que sigo hace un tiempo, aunque hasta hoy no soy seguidora oficial; y me ha gustado tanto que me he hecho fan de los palitos de helado (tengo más ideas con ellos jijiji). Os enseño otro proyecto que he hecho, siguiendo la misma idea, para regalar esta noche a los familiares, que vendrán a cenar a casa, aunque si continuo enrollándome no tendrán nada para cenar.
Bon any!!! Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada