divendres, 10 de juliol de 2015

RETO JULIOL YOYSCRAP

Fa tant de temps que no entrava al blog, que no sabia si recordaria com es feia, per sort ho he recordat!!!  I puc ensenyar la targeta que he fet per participar en el repte de Yoyscrap, on s’havien de fer una targeta amb ratlles.  I a la que diuen ratlles a mi el cap se me’n va als treballs mariners, ho he de confessar, tot el tema mar em torna boja!!

Hace tanto tiempo que no entraba en el blog, que no sabía si recordaría como se hacía, por suerte lo he recordado!! Y puedo enseñar la tarjeta que he hecho para participar en el reto de Yoyscrap, donde se tenia que hacer una tarjeta con rayas. Y a la que dicen rayas... ami la cabeza se me va a los trabajos marineros, tengo que confesar-lo, todo el tema mar, me vuelve loca!!I aquesta targeta va amb un intent de tutorial.

Y esta tarjeta va con un intento de tutorial

En una cartolina blanca he enganxat washi tapes en horitzontal i de punta a punta. Els trossos que han quedat en blanc els he entintat amb distress blava,concretament el color peacock feathers, fent un degradat.
En una cartolina blanca he enganchado washi tapes en horitzontal y de punta a punta. Los trozos que han quedado en blanco los he entintado con distress azul, concretamente el color peacock feathers,  haciendo un degradado.

Un cop fetes les ratlles he passat la cartolina per la big shot, fent servir un troquel que imita les fotos de polaroid. L’he troquelat diverses vegades per després  donar-li volum. També he troquelat la paraula today tres vegades en cartolina blanca.
Una vez hechas las rayas, he pasado la cartolina por la big shot, utilizando un troquel que imita las fotos de polaroid. Lo he troquelado diverses veces para después dar volumen. También he troquelado la palabra today tres veces en cartolina blanca.

He encaixat una de les formes polaroid blanques (a mode de puzle) a la cartolina amb ratlles i l’he enganxat per darrera amb celo. Després he enganxat les altres formes polaroid a sobre tenint en compte que la última que s’ha de posar és la que té estampades les ratlles. També he enganxat la paraula today una sobre l’altra per donar volum. Després he enganxat aquesta estructura amb foam a una cartolina blanca.
He encajado una de las formas polaroid blancas ( a modo de puzle) a la cartulina con rayas y la he pegado con celo por detrás, Después he pegado las otras formes polaroid encima, teniendo en cuneta que la última que se ha de poner es la que tiene las rayas estampadas. También he pegado la palabra today , una encima de la otra para dar volumen. Después he pegado esta estructura con foam a una cartulina blanca.
 He fet un vaixell d’origami (aquest cop l’he fet jo, ja explicaré otro día perquè ho dic)) i l’he entintat amb la distress, després l’he enganxat enmig del marc.  I finalment he agafat una fusteta amb forma de flotador, l’he entintat i enganxat a una cantonada del marc.
He hecho un barco de origami (esta vez lo he hecho yo, ya explicaré otro día porque lo digo) y lo he entintado con la distress, después lo he enganchado enmedio del marco. Y finalmente he cogido una maderita con forma de flotador, la he entintado y enganchado en una esquina del marco.Espero que us hagi agradat, i ja sabeu llegir els vostres comentaris em fa feliç.
Espero que os haya gustado y ya sabeis leer vuestros comentarios me hace feliz.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada