dimarts, 22 de març de 2016

REPTE 3FLOWERS- TRIO DE METÀL·LICS

Aquest ha estat un veritable repte per a mi, trio de metàl·lics ( or, plata i coure)... a mi que em costa horrors utilitzar -los, doncs mira tu per on, 3flowers et fa sortir de la teva zona de confort i aquí els resultats.

Este ha sido un verdadero reto para mi, trío de metálics (oro, plata i cobre)... a mi que me cuesta horrores utilizarlos, pues mira tu por donde, 3flowers te hace salir de tu zona de confort y aquí los resultados.Sobre una base de cartulina kraft, he posat un paper de "topos" daurats, que prèviament havia envellit amb distress, i al voltant li he afegit embossing daurat, encara que no sé si a la foto es nota massa.
Després he fet embossing d'una partitura amb plata i  coure i encara per sobre he afegit unes papallones també d'embossing daurat i coure, tot envellit altra vegada amb distress. Al voltant una corda, que tampoc s'aprecia bé, però té un filet platejat, i  per rematar una clau.


Sobre una base de cartulina kraft. he puesto un papel de "topos" dorados, que previamente había envejecido con distress, y alrededor le he añadido embossing dorado, aunque no sé si en la foto se nota mucho. Después he hecho embossing de una partitura con plata y cobre y aún por encima he añadido unas mariposa también de embossing doradoy cobre, todo envejecido otra vez con distress. Alrededor una cuerda, que tampoco se aprecia mucho, pero tiene un hilito plateado, y para rematar una llave.


I per dins també he afegit embossing.
Y por dentro también he añadido embossing.

Espero que us agradi, i ja sabeu si deixeu un comentari em feu feliç.

Espero que os guste, y ya sabéis si dejáis un comentario me hacéis feliz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada