dimecres, 2 d’agost del 2017

REPTE IN THE SCRAP- TRANSPARÈNCIES

L'estiu sembla que ve carregat d'inspiració i és que, des de que vaig veure el repte de in the scrap,tenia molt clar el que volia fer... i no he pogut evitar posar-m'hi el més ràpidament possible.

El verano parece que viene cargado de inspiración y es que, desde que vi el reto de in the scrap, tenia muy claro lo que quería hacer... y no he podido evitar ponerme lo más rápido posible.



I com ho he fet? Primer he tallat tires de cartulina, les he pintat amb pintura acrílica blava i una mica de pintura blanca per sobre. Després he rascat els voltants de cada tira i entintat amb distress per donar-li un toc de fusta i envellit.

Per fer les transparències he fet tres ulls de bou-shaker, en els dos més petits he posat sorra de la platja i en el més gros peixos prèviament retallats. No es veu molt, però també hi ha algun peix transparent.

¿Y como lo he hecho? Primero he cortado tiras de cartulina, las he pintado con pintura acrílica azul y un poco de pintura blanca por encima. Después he rascado alrededor de cada tira y entintado con distress para darle un toque de madera y envejecido.

Para hacer las transparencias he hecho tres ojos de buey-shaker, en los dos más pequeños he puesto arena de la playa y en el más grande peces previamente recortados. No se ve mucho, pero también hay algun pez transparente.








A la cantonada superior he posat una xarxa amb uns quants peixos. I aquesta xarxa també té la seva història... fa uns dies vaig veure per pinterest com fer-ne una i ejem, ejem...sóc aries (tossuda per naturalesa ) i se'm va ficar al cap que havia de fer una, així que aquí la teniu...

En la esquina superior he puesto una red con unos cuantos peces. Y esta red también tiene su historia... hace unos días vi por pinterest como hacer una y ejem, ejem... soy aries (tozuda por naturaleza) y se me puso en la cabeza que tenía que hacer una, así que aquí la tenéis...


moment xarxa / momento red

Després de tot això, uns quants troquels , detalls per aquí i per allà, unes gotetes de pintura, pasta de textura i voilà... el meu LO acabat.

Después de todo esto, unos cuantos troqueles, detalles por aquí y por allí, uas gotitas de pintura, pasta de textura  y voilá...mi LO acabado

Espero que us agradi, ja sabeu que si deixeu un comentari em feu feliç
Espero que os guste, ya sabeis que si dejais un comentario me haceis feliz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada