dijous, 7 d’agost del 2014

RETO XÈNIA FSN

Un altre cop per aquí i aquest cop per participar en el repte que ens proposen des de FSN, havíem de reciclar i després de pensar que podia fer, vaig veure unes xancletes que ja no li van a la meva filla mitjana (d'acord podria aprofitar-les per la petita però...). Aixi doncs, xancletes a la mà, uns quants papers de scrap i aquest ésel resultat.


Otra vez por aquí  y esta vez para participar en el reto que nos proponen desde FSN, teniamos que reciclar i después de pensar que podía hacer, vi unas chancletas que ja no le van a mi hija mediana ( vale, podría aprovecharlas para la peque pero...) Así pues, chancletas en la mano, unos cuntos papeles de scrap y este es el resultado.


portada
                                 
         

final





                                                                       pàgines interiors


Acabo de veure que les fotos no són de molt bona qualitat :( prometo fer-ho millor la propera vegada... tenia tantes ganes de posar-ho al blog que no hi he pensat


Acabo de ver que las fotos no son de muy buena calidad (prometo hacerlo mejor la próxima vez... tenía tantas ganas de poner-lo en el blog que no he pensado.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada