dimecres, 22 d’abril de 2015

PER FI TORNO (ENCARA QUE NO SIGUI DILLUNS) PER PARTICIPAR AL REPTE 3FLOWERS

Uff!! que no arribo!! I és que últimament estic tant liada (culpa meva per decidir augmentar la família amb un gos) que ni a les nits puc scrapejar!! Sort que la feinada compensa veient a les meves filles boges de contentes, perseguint al gos per tota la casa, jugant amb ell... Però al que anàvem, que ja m'estic liant i acabaré adormint-me a sobre de l'ordinador, gairebé al límit però crec que arribo al repte de 3flowers que consiteix en fer una targeta amb cosit i restes de paper.

Uff! ¡que no llego! Y es que últimamente estoy tan liada (culpa mía por decidir aumentar la familia con un perro) que ni por las noches puedo scrapear. suerte que el faenón compensa viendo a mis hijas locas de contentas, persiguiendo al perro por toda la casa, jugando con él... Pero a lo que íbamos, que ya me estoy liando y acabaré durmiéndome encima del ordenador, casi al límite pero creo que llego al reto de 3 flowers que consiste en hacer una tarjeta con cosido y restos de papel.


Sobre una cartolina blanca vaig troquelar amb la big shot un cercle i cosir després pel voltant. Enmig del cercle vaig estampar aquesta guineu mirant les estrelles i després vaig pintar-ho amb els meus spectrum(estic enamorada d'aquests retoladors) i per acabar unes restes de paper que tenia guardats com si fossin or i que he fet servir per fer els cors i la tira de baix de la targeta. Uix !! M'oblidava com que això de cosir a mi no se'm dona gaire , millor dit, gens bé al voltant de la postal he fet un fals cosit que hi tinc més traça.

Sobre una cartulina blanca troquelé con la big shot un círculo y cosí después alrededor. En medio del círculo estampé este zorrito mirando las estrellas y después lo pinté con mis spectrum (estoy enamorada de estos retuladores) y para acabar unos restos de papeles que tenía guardados como si fuesen oro y que he utilizado para hacer los corazones y la tira de abajo de la tarjeta. Uix!! Me olvidaba como esto de coses a mi no se me da demasiado, mejor dicho, nada bien alrededor de la postal he hecho un falso cosido que lo tengo más por la mano.


Espero que us agradi i deixeu un comentari per fer-me somriure.
Espero que os guste y dejéis un comentario para hacerme sonreír.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada