diumenge, 16 de novembre de 2014

RETO 40 DE 3 FLOWERS

Hola!!! Com va el diumenge? Aquí fa sol, aquell sol de tardor que cada vegada m'agrada més, des de la meva finestra veig els arbres que cada cop tenen menys fulles, senyal que la tardor definitivament ha arribat!!! I d'això va la meva targeta de la per fi arribada tardor!!! El requisit de 3 flowers era que sortís un arbre (que no fos de nadal) , doncs després de pensar i rebuscar entre els meus estris d'scrap vaig trobar un segell amb un arbre sense fulles, el vaig estampar i després tisores en mà em vaig liar a retallar-lo, unes quantes fulles troquelades i com un arbre amb aquests colors es digne de foto (haurieu de veure la quantitat de fotos que tinc d'arbres amb fulles grogues, vermelles, ataronjades...) el vaig voler fotografiar amb el troquel de polaroid de la big shot.

¡¡Hola!! ¿Como va el domingo? Aquí hace sol, aquel sol de otoño que cada vez me gusta más, desde mi ventana veo los arboles que cada vez tienen menos hojas, señal que el otoño definitivamente ¡¡ha llegado!!. El requisito de 3 flowers era que saliese un árbol (que no fuera de navidad), pues después de pensar y rebuscar entre mis materiales de scrap encontré un sello con un árbol sin hojas, lo estampé y después tijeras en mano me lié a recortar, unas cuantas hojas troqueladas y como un árbol con estos colores es digno de fotos (tendríais que ver la cantidad de fotos que tengo de árboles con hojas amarillas, rojas, anaranjadas...) lo quise fotografiar con el troquel de polaroid de la big shot.


Espero que us agradi!!! I si després de veure aquesta targeta us ha agradat i teniu ganes de veure més treballs meus ( tinc moltes idees en aquest caparró per fer) no ho dubteu i feu-vos seguidores del blog, a mi em fareu realment feliç!!!

¡Espero que os guste! y si después de ver esta tarjeta os ha gustado y tenéis ganas de ver más trabajos míos (tengo muchas ideas en esta cabecita para ir haciendo) no lo dudeis y haceros seguidoras del blog, a mi me hareis realmente ¡¡¡feliz!!!

                                Petons!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada