dijous, 10 de març de 2016

REPTE 56 3FLOWERS. CÀMERA + GLITTER

Hola de nou!! i apurant, apurant... fa dies que tinc feta la postal pel repte 56 de 3flowers però un virus ha entrat a casa meva  ( com a la majoria de cases últimament) + un ordinador que havia deixat de funcionar = casi no arriboooooo!!!

Hola de nuevo!! y apurando, apurando... hace días que tengo hecha la postal  para el reto 56 de 3flowerspero un virus ha entrado en mi casa ( como en la mayoría de casa últimamente) + un ordenador que había dejado de funcionar = casi no llegoooooo!!!
I com està feta? cartolina blanca i al voltant washi tape amb purpurina, a sobre una cartolina negra i un segell estampat amb perfect pearls, una mica de glitter en algunes càmeres, un segell del gat pintat amb els meus scpectrum (estic enamorada d'ells) i, finalment al gat li vaig afegir una càmara feta amb el washi i glitter en l'objectiu.

Y como está hecha ? cartulina blanca y alrededor washi tape con purpurina, encima una cartulina negra y un sello estampado con perfect pearls, un poco de glitter en algunas cámaras, un sello del gato pintado con mis spectrum ( estoy enamorada de ellos) y, finalmente al gato le añadí una cámara hecha con el washi tape y glitter en el objetivo.


Espero que us agradi!!
Espero que os guste!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada